Färjestadens GoIF
P08

Pukeberg - Färjestaden P08U2 Fredag 5 maj
2023-05-08 11:50

Fin kväll i Nybro med bra förutsättningar, dock lite guppig plan med aningen högt gräs. Vi ställer upp med en stor trupp med en inlånad 07-målvakt (Jasmin) och en P10 (Niklas).

Ganska tidigt får Puke in ett par bollar som inte riktigt studsar vår väg, de agerar dock väldigt kraftfullt i vårt straffområde och med flera spelare runtomkring golden zone lyckas vi inte försvara oss.

Vi har dock ett par målchanser där vi rullar upp fint med få tillslag men deras målvakt är bra på höga bollar och kan styra undan. Tyvärr förvaltar vi inte alls ett par fina frisparkar.

I paus tänker vi 0-0 och är hungriga på att städa upp. Lite positionsbyten ska vi kunna hantera och vi har stundtals lite mer tryck mot Puke. Simon agerar väldigt uppoffrande och tar in bollen i deras straffområde så vi kan rulla in vårt enda mål denna matchen. Dock får han en ful stämpling av målvakten som tack.

6-1 kan matchen summeras till efter 90!? minuter. Ett hårt spel som inte passar oss, men flera fina spelkombinationer och passningstrianglar som vi tar med oss. Vi ska komma ihåg att hälften av laget är ett år mindre och Puke har minst 3st som tränar kontinuerligt med A-laget.

Vinst trots oavgjort!2023-04-27 08:38
Seriepremiär i helgen!2023-04-19 19:44
Nyttig kunskap!2023-03-19 07:21
Dubbla derbyvinster!2023-03-12 15:51
Matchhelg!2023-03-09 16:17
Referat Rödeby-FGoIF 2023-02-18 15:00
2022-12-18 20:57
Matcher/cuper mm2022-12-14 19:20