Fotboll
P08

29/4 Färjestadens GoiF-Mönsterås P08Sö2
2023-05-02 15:43

A-plansdebut för många spelare och en bra känsla inför matchen. Truppen var stor med 16 spelare (5 avbytare).

Spelet var jämnt i första halvlek och det kunde lika gärna stått 0-0 i paus men Mönsterås trillade in en boll.

Vi försökte spela mer boll än Mönsterås och hade periodvis bra rull på bollen. Kampmässigt var Mönsterås något starkare och vann fler dueller.

Vi hade ett positivt snack i paus och kom ut med ny energi och några justeringar i den centrala linjen. Tyvärr fick vi en mardrömsstart i andra med 2 snabba Mönsterås-mål efter en straff och ett bolltapp.

Ändå byggde vi upp mod i laget och började rulla ut Mönsterås med bättre kortpassningsspel samtidigt som vi fick tyngd framåt.

Elliots halvvolley inne i golden zone gled in och Samuels drömträff i krysset skapade ny spänning i matchen. Vi gick verkligen för det i slutet och hade någon halvchans med det räckte inte riktigt till den här gången.