P09

Match igen
2022-09-18 20:37

Idag behövde vi hjälp....och vilken hjälp vi fick!!

Med många av våra 09or i Nyköping på innebandy cup ( vilken de vann💪👍), skadade och sjuka spelare behövde vi ringa in spelare från våra 10or och även 08or.

2 av 3 10orna hade aldrig spelat 9 mot 9 och båda 08or spelade match precis innan våran match.

Inget problem!! Så härligt att se och uppleva att vi hjälps åt i föreningen och hur många väl utbildade spelare och tränare vi har!!!

För motstånd ståd IFK Berga idag vilka vi förlorade emot i våras.....konstigt nog..🙈😉

Vi började helt ok i en 1-3-4-1 uppställning, men efter ca. 15 minuter tom ca. 30 minuter in i matchen var vi tunna på mitt mitt i den defensiva arbetet för nån anledning.

Offensiv var vi bra dock och efter en 2-2 i första perioden bestämde vi oss för att byta till 1-3-3-2....vi vill ju spela offensiv och har kul...🤣...no risk no fun!!!

Spelet blev lite hetsig med några hårda närkampar från båda sidor innan vi kunde tar över matchen ännu mer efter kanske 40 minuter. Därefter rullade vi bollen riktig ich skapade många mål chanser.

7-2 blev slut resultatet vilket vi är väldigt nöjda med.

Special thanks go to: Charlie, Casper, Svante, Alvar och Wilmont!! Ni passade mycket bra i vårat lag och gjorde det super bra idag. Också till August som var en souveränt domare, det var ingen enkelt match att döma idag. Bra jobbad!